Nutriční hodnoty (Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 108 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,90 g |
Tuky | 11,03 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 5,36 g |
–– mononenasycené | 3,27 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 5,02 g |
Sůl | 12,45 g |
Sacharidy | 124,48 g |
– cukry | 26,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kachní stehna 2 ks 2 ks | Kachna stehno s kostí a kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
jablka | Jablko čerstvé | |
víno červené | Víno červené suché | |
kysané červené zelí 500 g 500 g | Zelí červené kvašené | 500 g |
rohlíky 3 ks 3 ks | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
vejce 1 ks 1 ks | Vejce slepičí | 63 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |