Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 108 kJ /
743 kcal
Bílkoviny27,71 g
– z toho živočišné bílkoviny7,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,90 g
Tuky11,03 g
– nasycené2,91 g
– nenasycené5,36 g
–– mononenasycené3,27 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,25 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 5,02 g
Sůl12,45 g
Sacharidy124,48 g
– cukry26,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kachní stehna 2 ks 2 ks Kachna stehno s kostí a kůží
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
jablka Jablko čerstvé
víno červené Víno červené suché
kysané červené zelí 500 g 500 g Zelí červené kvašené 500 g
rohlíky 3 ks 3 ks Rohlík pšeničný bílý 129 g
vejce 1 ks 1 ks Vejce slepičí 63 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.