Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česneková polévka po provensálsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 375 kJ /
1 046 kcal
Bílkoviny25,42 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,42 g
Tuky88,54 g
– nasycené18,64 g
– nenasycené67,05 g
–– mononenasycené43,62 g
–– polynenasycené23,43 g
––– omega 36,43 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,42 g
Sůl8,40 g
Sacharidy35,94 g
– cukry2,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3 l 3 l vývaru (zeleninový, kuřecí nebo z kostky) Vývar masový 3000 ml
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
2 hrsti 2 hrsti polévkových nudlí Nudle pšeničné
petrželka Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce polévkového koření Polévkové koření tekuté 30 ml
opečené kostky kostky chleba Chléb pšeničný kváskový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 hrsti pórku nakrájeného na kolečka Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.