Nutriční hodnoty (Křenové kuře a jablka na sektu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 838 kJ / 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
Tuky | 17,63 g |
– nasycené | 9,54 g |
– nenasycené | 6,34 g |
–– mononenasycené | 4,06 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 76 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 129,67 g |
– cukry | 117,07 g |
––– laktóza | 23,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (nebo kuřecí stehna) | Kuře | |
500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
čerstvý strouhaný křen | Křen čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda (nebo vývar) | Voda | |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml sektu (nebo suchého bílého vína) | Sekt suchý | 100 ml |