Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křenové kuře a jablka na sektu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 838 kJ /
917 kcal
Bílkoviny30,92 g
– z toho živočišné bílkoviny26,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky17,63 g
– nasycené9,54 g
– nenasycené6,34 g
–– mononenasycené4,06 g
–– polynenasycené2,28 g
––– omega 30,23 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 76 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy129,67 g
– cukry117,07 g
––– laktóza23,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře (nebo kuřecí stehna) Kuře
500 g 500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
čerstvý strouhaný křen Křen čerstvý
sůl Sůl mořská
voda (nebo vývar) Voda
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml sektu (nebo suchého bílého vína) Sekt suchý 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.