Nutriční hodnoty (Hrušky pošírované v sirupu s čokoládovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 852 kJ / 4 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,09 g |
Tuky | 160,30 g |
– nasycené | 84,84 g |
– nenasycené | 61,84 g |
–– mononenasycené | 48,98 g |
–– polynenasycené | 12,86 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 42,84 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 576,65 g |
– cukry | 528,65 g |
––– laktóza | 40,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 hrušek | Hruška čerstvá | 1040 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 3 polévkové lžíce tymiánu | Tymián sušený | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
250 g 250 g nastrouhané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 250 g |