Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušky pošírované v sirupu s čokoládovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 852 kJ /
4 028 kcal
Bílkoviny48,23 g
– z toho živočišné bílkoviny30,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,09 g
Tuky160,30 g
– nasycené84,84 g
– nenasycené61,84 g
–– mononenasycené48,98 g
–– polynenasycené12,86 g
––– omega 31,07 g
Vláknina42,84 g
Cholesterol 850 mg
Sodík 411 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy576,65 g
– cukry528,65 g
––– laktóza40,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 hrušek Hruška čerstvá 1040 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
3 3 polévkové lžíce tymiánu Tymián sušený
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
200 ml 200 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
250 g 250 g nastrouhané čokolády Čokoláda mléčná 30% 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.