Nutriční hodnoty (Hrušky v horkém čokoládovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 152 kJ / 2 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,42 g |
Tuky | 131,62 g |
– nasycené | 79,01 g |
– nenasycené | 43,42 g |
–– mononenasycené | 37,00 g |
–– polynenasycené | 6,42 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 12,69 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 230,71 g |
– cukry | 227,24 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sklenice 1 sklenice půlených hrušek (0,7 l) | Hruška čerstvá | |
1 PL 1 PL citron - šťávy | Citrón čerstvý | 15 g |
1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
na špičku nože na špičku nože skořice | Skořice ceylonská | |
1 PL 1 PL pistácií (dle chuti) | Pistácie | |
1/4 l 1/4 l šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |