Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušky v horkém čokoládovém krému)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 152 kJ /
2 187 kcal
Bílkoviny13,67 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,42 g
Tuky131,62 g
– nasycené79,01 g
– nenasycené43,42 g
–– mononenasycené37,00 g
–– polynenasycené6,42 g
––– omega 30,76 g
Vláknina12,69 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy230,71 g
– cukry227,24 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 sklenice 1 sklenice půlených hrušek (0,7 l) Hruška čerstvá
1 PL 1 PL citron - šťávy Citrón čerstvý 15 g
1 PL 1 PL cukru Cukr bílý 25 g
na špičku nože na špičku nože skořice Skořice ceylonská
1 PL 1 PL pistácií (dle chuti) Pistácie
1/4 l 1/4 l šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
200 g 200 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.