Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čína na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 974 kJ /
1 189 kcal
Bílkoviny248,55 g
– z toho živočišné bílkoviny244,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky11,70 g
– nasycené3,12 g
– nenasycené6,89 g
–– mononenasycené4,44 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 32,00 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 593 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy19,95 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 ks 3 ks kuřecích prsou Kuře prso 1050 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
pórek Pórek čerstvý
sojová omáčka sladká Sójová omáčka Tamari
zázvor Zázvor sušený
červená paprika pálivá Paprika červená čerstvá
koření na čínu Koření pěti vůní
solamyl Bramborový škrob
arašídy Arašídy solené
sůl Sůl mořská
trocha trocha oleje Olej řepkový
rýže Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.