Nutriční hodnoty (Kuřecí čína na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 974 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 248,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 11,70 g |
– nasycené | 3,12 g |
– nenasycené | 6,89 g |
–– mononenasycené | 4,44 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 19,95 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks kuřecích prsou | Kuře prso | 1050 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
sojová omáčka sladká | Sójová omáčka Tamari | |
zázvor | Zázvor sušený | |
červená paprika pálivá | Paprika červená čerstvá | |
koření na čínu | Koření pěti vůní | |
solamyl | Bramborový škrob | |
arašídy | Arašídy solené | |
sůl | Sůl mořská | |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
rýže | Rýže bílá |