Nutriční hodnoty (Krevety na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 1,60 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 9,80 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g chlazených krevet | Krevety loupané | 400 g |
200 ml 200 ml suchého bílého vína (např. Veltlínské) | Víno bílé suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |