Nutriční hodnoty (Kapustové listy plněné mletým masem a vejci v omáčce z pasírovaných rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 150 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,74 g |
Tuky | 47,68 g |
– nasycené | 12,71 g |
– nenasycené | 22,40 g |
–– mononenasycené | 17,71 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 8,36 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 878 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 88,08 g |
– cukry | 57,03 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 300 g |
4 4 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
2 2 krajíčky bílého toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
lžička lžička strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
6 listů 6 listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
500 g 500 g pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 500 g |
po špetce špetce sušené bazalky oregána tymiánu | Bazalka sušená | |
2 lžičky 2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |