Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustové listy plněné mletým masem a vejci v omáčce z pasírovaných rajčat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 150 kJ /
1 231 kcal
Bílkoviny108,93 g
– z toho živočišné bílkoviny100,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,74 g
Tuky47,68 g
– nasycené12,71 g
– nenasycené22,40 g
–– mononenasycené17,71 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 30,22 g
Vláknina8,36 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 878 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy88,08 g
– cukry57,03 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mletého vepřového masa Vepřová plec 300 g
4 4 natvrdo uvařená vejce Vejce slepičí 280 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
2 2 krajíčky bílého toustového chleba Toast pšeničný bílý 40 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
lžička lžička strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
6 listů 6 listů kapusty Kapusta hlávková čerstvá
500 g 500 g pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 500 g
po špetce špetce sušené bazalky oregána tymiánu Bazalka sušená
2 lžičky 2 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.