Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový tataráček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 940 kJ /
942 kcal
Bílkoviny14,30 g
– z toho živočišné bílkoviny4,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,80 g
Tuky45,90 g
– nasycené22,56 g
– nenasycené20,22 g
–– mononenasycené15,12 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy112,50 g
– cukry105,00 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jahod Jahody čerstvé 300 g
1 1 mascarpone Mascarpone
medové plátky ( koupí se v tesku ) Perník
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
cukr krystal Cukr bílý
1 dcl 1 dcl pomerančového džusu Džus pomerančový 100 ml
1,5 tabulky 1,5 tabulky čokolády Čokoláda mléčná 30% 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.