Nutriční hodnoty (Jahodový tataráček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 940 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 45,90 g |
– nasycené | 22,56 g |
– nenasycené | 20,22 g |
–– mononenasycené | 15,12 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 112,50 g |
– cukry | 105,00 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
medové plátky ( koupí se v tesku ) | Perník | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
cukr krystal | Cukr bílý | |
1 dcl 1 dcl pomerančového džusu | Džus pomerančový | 100 ml |
1,5 tabulky 1,5 tabulky čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 150 g |