Nutriční hodnoty (Ryba v žitném obalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 058 kJ / 1 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 33,46 g |
– nasycené | 5,48 g |
– nenasycené | 23,94 g |
–– mononenasycené | 19,22 g |
–– polynenasycené | 4,72 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 739 mg |
Sodík | 687 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 162,74 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety ryb - treska a podobně | Treska filet | 800 g |
1 1 velké vejce | Vejce slepičí | 70 g |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
lžíce lžíce čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
lžíce lžíce čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
žitná mouka hruběji mletá | Mouka žitná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
tence krájená anglická slanina | Anglická slanina |