Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová přesnídávka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 279 kJ /
1 262 kcal
Bílkoviny2,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,08 g
Tuky1,22 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,24 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,21 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy307,27 g
– cukry253,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká dýně (goliáš) Dýně čerstvá
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
1 balíček 1 balíček jahodového pudinku Puding v prášku
1,5 1,5 citrónu (šťáva) Citrón čerstvý 135 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.