Nutriční hodnoty (Dýňová přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 279 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
Tuky | 1,22 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 307,27 g |
– cukry | 253,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká dýně (goliáš) | Dýně čerstvá | |
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
1 balíček 1 balíček jahodového pudinku | Puding v prášku | |
1,5 1,5 citrónu (šťáva) | Citrón čerstvý | 135 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |