Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na jablkách a celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie857 kJ /
205 kcal
Bílkoviny2,78 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,78 g
Tuky2,02 g
– nasycené1,03 g
– nenasycené0,82 g
–– mononenasycené0,18 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,11 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,27 g
– cukry18,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
grilovací koření Grilovací koření
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
kus kus celeru Celer bulva čerstvá
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
olivový olej Olej olivový
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 dcl 2 dcl kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
kukuřičný (bramborový) škrob Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.