Nutriční hodnoty (Kuře na jablkách a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 857 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 2,02 g |
– nasycené | 1,03 g |
– nenasycené | 0,82 g |
–– mononenasycené | 0,18 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,27 g |
– cukry | 18,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
kus kus celeru | Celer bulva čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 dcl 2 dcl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
kukuřičný (bramborový) škrob | Bramborový škrob |