Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makové řezy s blumou a drobenkou (posypkou, žmolenkou))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 599 kJ /
3 489 kcal
Bílkoviny87,24 g
– z toho živočišné bílkoviny44,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,00 g
Tuky220,00 g
– nasycené79,86 g
– nenasycené113,50 g
–– mononenasycené59,28 g
–– polynenasycené54,22 g
––– omega 31,00 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 910 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy273,86 g
– cukry173,56 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
8 8 velkých blum Bluma čerstvá
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g hnědého třtinového cukru (nebo krupicového) Cukr třtinový 40 g
80 g 80 g polohrubé mouky (mandlové, kukuřičné, ovesné aj.) Mouka pšeničná polohrubá 80 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.