Nutriční hodnoty (Citrónové řezy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 166 kJ / 6 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
Tuky | 290,48 g |
– nasycené | 156,88 g |
– nenasycené | 108,08 g |
–– mononenasycené | 95,49 g |
–– polynenasycené | 12,59 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 2,64 g |
Cholesterol | 3,26 g |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 790,84 g |
– cukry | 633,16 g |
––– laktóza | 31,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
400 g 400 g moučkového cukru | Cukr bílý | 400 g |
šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
3 lžíce 3 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
citrónová poleva | Poleva bílková | |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
4 lžíce 4 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 60 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý |