Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citrónové řezy II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 166 kJ /
6 254 kcal
Bílkoviny117,75 g
– z toho živočišné bílkoviny108,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,80 g
Tuky290,48 g
– nasycené156,88 g
– nenasycené108,08 g
–– mononenasycené95,49 g
–– polynenasycené12,59 g
––– omega 31,09 g
Vláknina2,64 g
Cholesterol 3,26 g
Sodík 1,25 g
Sůl2,70 g
Sacharidy790,84 g
– cukry633,16 g
––– laktóza31,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 vajec Vejce slepičí 700 g
400 g 400 g moučkového cukru Cukr bílý 400 g
šťáva z 1 citrónu Šťáva z citrónu
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 88 g
3 lžíce 3 lžíce solamylu Bramborový škrob 45 g
citrónová poleva Poleva bílková
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
4 lžíce 4 lžíce solamylu Bramborový škrob 60 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
šťáva ze 2 citrónů Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.