Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,18 g |
Tuky | 65,27 g |
– nasycené | 11,55 g |
– nenasycené | 42,15 g |
–– mononenasycené | 21,44 g |
–– polynenasycené | 20,71 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 12,54 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,39 g |
Sacharidy | 128,80 g |
– cukry | 20,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 malý jogurt (150ml) | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
2 lžíce 2 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce horčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce křenu | Křen čerstvý | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý |