Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny49,50 g
– z toho živočišné bílkoviny35,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,18 g
Tuky65,27 g
– nasycené11,55 g
– nenasycené42,15 g
–– mononenasycené21,44 g
–– polynenasycené20,71 g
––– omega 30,86 g
Vláknina12,54 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 1,49 g
Sůl3,39 g
Sacharidy128,80 g
– cukry20,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
4 4 vejce natvrdo Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 150 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 malý jogurt (150ml) Jogurt kravský bílý 3,5%
2 lžíce 2 lžíce tatarky Tatarská omáčka 30 g
1 lžíce 1 lžíce horčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce křenu Křen čerstvý 15 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.