Nutriční hodnoty (Tvarohová štola II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 032 kJ / 3 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,05 g |
Tuky | 145,77 g |
– nasycené | 84,65 g |
– nenasycené | 53,49 g |
–– mononenasycené | 45,37 g |
–– polynenasycené | 8,13 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 901 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 440,20 g |
– cukry | 187,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
370 g 370 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 370 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
130 g 130 g cukru krystal | Cukr bílý | 130 g |
1,5 1,5 kypřicího prášku do pečení | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 měkký tvaroh(250g) | Tvaroh polotučný | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 hrsti 2 hrsti ořechů | Vlašské ořechy | |
1 hrst 1 hrst rozinek (příp. kandované ovoce) | Rozinky | 50 g |
rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
moučkový cukr | Cukr bílý |