Nutriční hodnoty (Perníková buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 475 kJ / 4 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 152,68 g |
– nasycené | 14,96 g |
– nenasycené | 124,25 g |
–– mononenasycené | 87,65 g |
–– polynenasycené | 36,60 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 617,10 g |
– cukry | 260,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 podmáslí z Kunína = 400ml | Podmáslí | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek strouhaného perníku | Perník strouhaný | |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
ovoce - já jsem dala blumy a hrozny | Hroznové víno čerstvé |