Nutriční hodnoty (Apfelküchlein - Jablka v županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 968 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,73 g |
Tuky | 45,69 g |
– nasycené | 7,11 g |
– nenasycené | 33,34 g |
–– mononenasycené | 26,10 g |
–– polynenasycené | 7,25 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 271,79 g |
– cukry | 178,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
40 g 40 g mletých lískových ořechů | Lískový ořech mletý | 40 g |
1/3 lžičky 1/3 lžičky soli | Sůl mořská | 2.6666667461395264 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru podle chuti | Cukr bílý | 87.5 g |
1-2 1-2 čajové lžičky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml jablečného moštu | Šťáva z jablka | 150 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
moučkový cukr nebo skořicový cukr na posypání | Cukr bílý |