Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z čirůvek fialových)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 464 kJ /
2 979 kcal
Bílkoviny138,89 g
– z toho živočišné bílkoviny136,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky200,34 g
– nasycené127,38 g
– nenasycené72,89 g
–– mononenasycené18,22 g
–– polynenasycené54,67 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33,69 g
Sůl91,01 g
Sacharidy150,91 g
– cukry10,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
očištěné mladé plodnice čirůvek fialových Hřib čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kus kus celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek slaniny Špek
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sladká červená paprika + špetka špetka pálivé papriky Paprika červená sušená
majoránka Majoránka sušená
2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 l 1 l bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 1000 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.