Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Když bábovka, tak ať má pořádné koule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 156 kJ /
4 339 kcal
Bílkoviny118,71 g
– z toho živočišné bílkoviny79,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,10 g
Tuky217,70 g
– nasycené60,70 g
– nenasycené137,05 g
–– mononenasycené101,65 g
–– polynenasycené35,40 g
––– omega 38,49 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 1,21 g
Sůl3,29 g
Sacharidy465,55 g
– cukry254,53 g
––– laktóza21,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
120 g 120 g krupicového cukru Cukr bílý 120 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 lžíce 2 lžíce práškového kakaa Kakao prášek 50 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
jemně strouhaná kůra z 1 pomeranče Pomeranč čerstvý
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
300 g 300 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 300 g
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
strouhaná kůra z 1 citrónu Citrón čerstvý
100 g 100 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 100 g
1 lžíce 1 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 36 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
vanilkový pudink bez vaření (dle potřeby) Puding v prášku
kandované třešně Třešně kandované
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.