Nutriční hodnoty (Když bábovka, tak ať má pořádné koule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 156 kJ / 4 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,10 g |
Tuky | 217,70 g |
– nasycené | 60,70 g |
– nenasycené | 137,05 g |
–– mononenasycené | 101,65 g |
–– polynenasycené | 35,40 g |
––– omega 3 | 8,49 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 3,29 g |
Sacharidy | 465,55 g |
– cukry | 254,53 g |
––– laktóza | 21,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
120 g 120 g krupicového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce práškového kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
jemně strouhaná kůra z 1 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
300 g 300 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
strouhaná kůra z 1 citrónu | Citrón čerstvý | |
100 g 100 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 36 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
vanilkový pudink bez vaření (dle potřeby) | Puding v prášku | |
kandované třešně | Třešně kandované | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |