Nutriční hodnoty ("Moravský vrabec" po mexicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 449,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 423,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,10 g |
Tuky | 72,41 g |
– nasycené | 19,02 g |
– nenasycené | 37,02 g |
–– mononenasycené | 28,44 g |
–– polynenasycené | 8,58 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 73,85 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 72,50 g |
– cukry | 40,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 2000 g |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 bílá cibule (na kostičky pokrájená) | Cibule čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku vcelku, | Česnek čerstvý | 35 g |
1/2 litru 1/2 litru hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
1/3 litru 1/3 litru černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 333.3333432674408 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |