Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nepečené dorty: Malakoff, originální recept na dezert z 19. století)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie37 559 kJ /
8 977 kcal
Bílkoviny207,98 g
– z toho živočišné bílkoviny111,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny96,00 g
Tuky472,60 g
– nasycené206,49 g
– nenasycené249,16 g
–– mononenasycené157,80 g
–– polynenasycené91,36 g
––– omega 32,84 g
Vláknina52,00 g
Cholesterol 1,72 g
Sodík 9,87 g
Sůl24,84 g
Sacharidy946,90 g
– cukry574,52 g
––– laktóza21,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
65 g 65 g másla Máslo kravské 65 g
300 g 300 g loupaných mandlí (nebo lískových oříšků) Mandle loupané 300 g
700 ml 700 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 700 ml
3 plátky 3 plátky želatiny Želatina vepřová
2 balení 2 balení cukrářských piškotů Piškoty cukrářské 1000 g
rum (dle potřeby) Rum
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
mandlové lupínky (nebo strouhaná čokoláda na posypání) Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.