Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lilek s bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 146 kJ /
1 230 kcal
Bílkoviny29,43 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,68 g
Tuky56,18 g
– nasycené22,28 g
– nenasycené32,58 g
–– mononenasycené25,64 g
–– polynenasycené6,94 g
––– omega 30,96 g
Vláknina47,48 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 883 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy131,05 g
– cukry38,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g očištěného lilku Lilek čerstvý 500 g
200 g 200 g hříbků (i žampiony) Hřib čerstvý 200 g
50 g 50 g špeku (i jiné slaniny) Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 větší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
100 ml 100 ml uvařeného bulguru Pšeničný bulgur 100 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.