Nutriční hodnoty (Lilek s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 146 kJ / 1 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,68 g |
Tuky | 56,18 g |
– nasycené | 22,28 g |
– nenasycené | 32,58 g |
–– mononenasycené | 25,64 g |
–– polynenasycené | 6,94 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 47,48 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 883 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 131,05 g |
– cukry | 38,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g očištěného lilku | Lilek čerstvý | 500 g |
200 g 200 g hříbků (i žampiony) | Hřib čerstvý | 200 g |
50 g 50 g špeku (i jiné slaniny) | Špek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
100 ml 100 ml uvařeného bulguru | Pšeničný bulgur | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |