Nutriční hodnoty (Antipasta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 014 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 34,22 g |
– nasycené | 7,38 g |
– nenasycené | 26,83 g |
–– mononenasycené | 20,18 g |
–– polynenasycené | 6,65 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 3,83 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 43,67 g |
– cukry | 29,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g sledě (filetů, naložených v oleji - koupeno v Lidlu) | Sleď filet | 300 g |
1 sklenice 1 sklenice zeleninové směsi do bramborového salátu (ta "moje" obsahovala hrášek i kapii, koupila jsem ji v Kauflandu, zn. Znojmia) | Zelenina směs sterilovaná | |
100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce žampionů (nakládaných, krájených) | Žampion čerstvý | |
100-150 ml 100-150 ml kečupu (já jsem použila ostrý, šla by asi poučít třeba i Cikánská omáčka..) | Kečup sladký | 125 ml |
popř. sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |