Nutriční hodnoty (Vepřový závitek s celerem a kapíí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 428 kJ / 2 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 134,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,88 g |
Tuky | 246,96 g |
– nasycené | 63,77 g |
– nenasycené | 128,87 g |
–– mononenasycené | 104,44 g |
–– polynenasycené | 24,44 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 9,88 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 39,35 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej podle potřeby | Olej řepkový | |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
150-200 g 150-200 g sterilovaného celeru | Celer bulva sterilovaná | 175 g |
50 g 50 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 50 g |
trochu trochu vývaru na podlití | Vývar hovězí | |
40 g 40 g hladké mouky na zahuštění šťávy | Mouka pšeničná hladká | 40 g |