Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový závitek s celerem a kapíí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 428 kJ /
2 970 kcal
Bílkoviny142,67 g
– z toho živočišné bílkoviny134,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,88 g
Tuky246,96 g
– nasycené63,77 g
– nenasycené128,87 g
–– mononenasycené104,44 g
–– polynenasycené24,44 g
––– omega 31,10 g
Vláknina9,88 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,64 g
Sůl3,63 g
Sacharidy39,35 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového bůčku Vepřový bok 750 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej podle potřeby Olej řepkový
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
150-200 g 150-200 g sterilovaného celeru Celer bulva sterilovaná 175 g
50 g 50 g sterilované kapie Paprika červená sterilovaná 50 g
trochu trochu vývaru na podlití Vývar hovězí
40 g 40 g hladké mouky na zahuštění šťávy Mouka pšeničná hladká 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.