Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibuli, s celerem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 901 kJ /
1 649 kcal
Bílkoviny149,80 g
– z toho živočišné bílkoviny142,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,08 g
Tuky96,86 g
– nasycené30,76 g
– nenasycené56,99 g
–– mononenasycené45,34 g
–– polynenasycené11,65 g
––– omega 32,08 g
Vláknina24,35 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,10 g
Sacharidy37,13 g
– cukry18,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g plece Vepřová plec 700 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
3 3 středně velké cibule Cibule čerstvá 210 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
250 ml 250 ml vývaru (nebo vody na podlití) Vývar hovězí 250 ml
nasekaná petrželová nať na posypání Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.