Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibuli, s celerem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 901 kJ / 1 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,08 g |
Tuky | 96,86 g |
– nasycené | 30,76 g |
– nenasycené | 56,99 g |
–– mononenasycené | 45,34 g |
–– polynenasycené | 11,65 g |
––– omega 3 | 2,08 g |
Vláknina | 24,35 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 37,13 g |
– cukry | 18,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g plece | Vepřová plec | 700 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
3 3 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
250 ml 250 ml vývaru (nebo vody na podlití) | Vývar hovězí | 250 ml |
nasekaná petrželová nať na posypání | Petržel nať čerstvá |