Nutriční hodnoty (Jehněčí karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 331 kJ / 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,34 g |
Tuky | 34,97 g |
– nasycené | 14,25 g |
– nenasycené | 14,03 g |
–– mononenasycené | 12,30 g |
–– polynenasycené | 1,73 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 8,15 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 hrst 1 hrst strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |