Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 331 kJ /
796 kcal
Bílkoviny111,52 g
– z toho živočišné bílkoviny110,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,34 g
Tuky34,97 g
– nasycené14,25 g
– nenasycené14,03 g
–– mononenasycené12,30 g
–– polynenasycené1,73 g
––– omega 30,43 g
Vláknina2,96 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 475 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy8,15 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého jehněčího masa Jehněčí kýta 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst strouhanky Strouhanka pšeničná
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.