Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí na černém rybízu a brusinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 112 kJ /
1 222 kcal
Bílkoviny225,09 g
– z toho živočišné bílkoviny221,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,09 g
Tuky18,08 g
– nasycené4,58 g
– nenasycené11,87 g
–– mononenasycené6,04 g
–– polynenasycené5,83 g
––– omega 30,70 g
Vláknina16,51 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 463 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy35,00 g
– cukry25,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kančího masa (plec, kýta - gulášovina) Kanec kýta 1000 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
100 g 100 g čerstvých brusinek Brusinky zavařené 100 g
3 3 plné lžíce marmelády z černého rybízu Rybíz černý čerstvý
1 lžíce 1 lžíce nakládaných brusinek Brusinky zavařené 15 g
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
cukr dle chuti Cukr bílý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.