Nutriční hodnoty (Kančí na černém rybízu a brusinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 112 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 221,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
Tuky | 18,08 g |
– nasycené | 4,58 g |
– nenasycené | 11,87 g |
–– mononenasycené | 6,04 g |
–– polynenasycené | 5,83 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 35,00 g |
– cukry | 25,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kančího masa (plec, kýta - gulášovina) | Kanec kýta | 1000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
100 g 100 g čerstvých brusinek | Brusinky zavařené | 100 g |
3 3 plné lžíce marmelády z černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce nakládaných brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |