Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balkánský burek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 727 kJ /
5 671 kcal
Bílkoviny277,92 g
– z toho živočišné bílkoviny222,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,56 g
Tuky318,48 g
– nasycené43,82 g
– nenasycené249,99 g
–– mononenasycené177,38 g
–– polynenasycené72,62 g
––– omega 320,97 g
Vláknina27,30 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 911 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy412,00 g
– cukry56,40 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
voda Voda
250 ml 250 ml oleje Olej řepkový 250 ml
500-1000 g 500-1000 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 750 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
vegeta Kořenící směs sypká
pepř mletý Pepř černý mletý
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 velké lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
1 1 nastrouhané jablko Jablko čerstvé 150 g
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
pórek Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.