Nutriční hodnoty (Rybí krémová polévka a la Frionor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 43,00 g |
– nasycené | 17,08 g |
– nenasycené | 24,71 g |
–– mononenasycené | 21,63 g |
–– polynenasycené | 3,08 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 10,64 g |
– cukry | 9,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks bílé tresky | Treska filet | |
1 ks 1 ks menší mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 PL 2 PL olivového oleje nebo máslo | Olej olivový | 22 ml |
200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
250-300 ml 250-300 ml vody | Voda | 275 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |