Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ciabatta (s prefermentem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 912 kJ /
3 086 kcal
Bílkoviny76,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,00 g
Tuky13,05 g
– nasycené2,93 g
– nenasycené8,73 g
–– mononenasycené2,72 g
–– polynenasycené6,01 g
––– omega 30,35 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy655,70 g
– cukry32,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mouky Farina „00“ manitoba (koupené na mouky.cz, odkaz v Poznámce) Mouka rýžová hladká 500 g
420-430 g 420-430 g vody Voda 425 ml
5 g 5 g droždí Droždí pekařské lisované 5 g
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
150 150 pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká
440 g 440 g vody Voda 440 ml
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.