Nutriční hodnoty (Ciabatta (s prefermentem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 912 kJ / 3 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,00 g |
Tuky | 13,05 g |
– nasycené | 2,93 g |
– nenasycené | 8,73 g |
–– mononenasycené | 2,72 g |
–– polynenasycené | 6,01 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 655,70 g |
– cukry | 32,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mouky Farina „00“ manitoba (koupené na mouky.cz, odkaz v Poznámce) | Mouka rýžová hladká | 500 g |
420-430 g 420-430 g vody | Voda | 425 ml |
5 g 5 g droždí | Droždí pekařské lisované | 5 g |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
150 150 pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | |
440 g 440 g vody | Voda | 440 ml |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská |