Nutriční hodnoty (Pečené zeleninové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 016 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,34 g |
Tuky | 1,36 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,33 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 29,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 143,80 g |
– cukry | 17,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 šalotek | Šalotka čerstvá | |
250 g 250 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 250 g |
800 g 800 g menších brambor typu A | Brambor zimní | 800 g |
1 hrst 1 hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |