Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené zeleninové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 016 kJ /
721 kcal
Bílkoviny19,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,34 g
Tuky1,36 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,33 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,08 g
Vláknina29,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 76 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy143,80 g
– cukry17,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 šalotek Šalotka čerstvá
250 g 250 g cherry rajčat Rajčata cherry 250 g
800 g 800 g menších brambor typu A Brambor zimní 800 g
1 hrst 1 hrst hladkolisté petržele Petržel nať čerstvá
4 snítky 4 snítky tymiánu Tymián sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.