Nutriční hodnoty (Mořská ryba v bramborové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 768 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 11,81 g |
– nasycené | 1,85 g |
– nenasycené | 9,63 g |
–– mononenasycené | 2,68 g |
–– polynenasycené | 6,95 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,21 g |
– cukry | 1,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké brambory na pečení | Brambor zimní | 100 g |
1/2 1/2 střední pórek jemně nasekaný (1/2 šálku) - nic se nestane, když vynecháte | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje nebo arašídový olej | Olej slunečnicový | 11 ml |
1 1 polévková lžíce čerstvého másla | Máslo kravské | 1 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet |