Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mořská ryba v bramborové krustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie768 kJ /
184 kcal
Bílkoviny2,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky11,81 g
– nasycené1,85 g
– nenasycené9,63 g
–– mononenasycené2,68 g
–– polynenasycené6,95 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,21 g
– cukry1,01 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké brambory na pečení Brambor zimní 100 g
1/2 1/2 střední pórek jemně nasekaný (1/2 šálku) - nic se nestane, když vynecháte Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje nebo arašídový olej Olej slunečnicový 11 ml
1 1 polévková lžíce čerstvého másla Máslo kravské 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
4 porce 4 porce rybího filé Treska filet

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.