Nutriční hodnoty (Kuřecí pod vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 896 kJ / 1 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 361,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 360,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 44,41 g |
– nasycené | 11,26 g |
– nenasycené | 22,04 g |
–– mononenasycené | 16,55 g |
–– polynenasycené | 5,49 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 9,10 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsíčka | Kuře prso | 1400 g |
sůl | Sůl mořská | |
kečup | Kečup sladký | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |