Nutriční hodnoty (Jednoduchý dort pro milovníky kopretin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 031 kJ / 3 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 196,65 g |
– nasycené | 123,92 g |
– nenasycené | 61,28 g |
–– mononenasycené | 53,78 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 461,38 g |
– cukry | 411,50 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
600 ml 600 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 600 ml |
1 sáček 1 sáček želatiny (6 plátků) | Želatina vepřová | |
maliny (čerstvé, nebo mražené) | Maliny čerstvé | |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
240 g 240 g moučkového cukru | Cukr bílý | 240 g |
žluté barvivo (gelová barva) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |