Nutriční hodnoty (Bramborová bábovka s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 210 kJ / 4 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
Tuky | 222,63 g |
– nasycené | 114,76 g |
– nenasycené | 92,55 g |
–– mononenasycené | 66,25 g |
–– polynenasycené | 26,30 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 443,50 g |
– cukry | 209,90 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g brambor | Brambor zimní | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
80 g 80 g celého máku | Mák modrý | 80 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské | |
hrubá mouka (nebo kokos) | Mouka pšeničná hrubá |