Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 657 kJ /
396 kcal
Bílkoviny7,21 g
– z toho živočišné bílkoviny3,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,53 g
Tuky35,53 g
– nasycené5,02 g
– nenasycené26,37 g
–– mononenasycené10,78 g
–– polynenasycené15,59 g
––– omega 30,62 g
Vláknina6,68 g
Cholesterol 252 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy8,51 g
– cukry1,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky krkovičky Vepřová krkovice
sůl Sůl mořská
pepř (popř. směs pepřů či oblíbené koření na grilovaná masa) Pepř černý
olej Olej řepkový
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 1 žloutek (vařený) Vaječný žloutek 23 g
1 1 kyselá okurka (malá) Okurka polní zavařená
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
petrželka Petržel nať čerstvá
celer (mladé lístky) Celer bulva čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.