Nutriční hodnoty (Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 35,53 g |
– nasycené | 5,02 g |
– nenasycené | 26,37 g |
–– mononenasycené | 10,78 g |
–– polynenasycené | 15,59 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 6,68 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 8,51 g |
– cukry | 1,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (popř. směs pepřů či oblíbené koření na grilovaná masa) | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 1 žloutek (vařený) | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 kyselá okurka (malá) | Okurka polní zavařená | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
celer (mladé lístky) | Celer bulva čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |