Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaki knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 208 kJ /
1 245 kcal
Bílkoviny3,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,24 g
Tuky3,24 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené1,13 g
–– mononenasycené0,49 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy294,18 g
– cukry122,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
550 g 550 g kaki /3 středně velké plody Kaki čerstvé 550 g
190-210 g 190-210 g bramborové škrobové moučky /Naturamyl,Solamyl apod Bramborový škrob 200 g
nastrouhaná kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
špetka špetka soli do těsta Sůl mořská
lžíce lžíce soli do většího množství vařící vody Voda
moučkový cukr na oslazení Cukr bílý
rozpuštěné máslo na polití Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.