Nutriční hodnoty (Quesadilla se zeleninou a batáty a česnekovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,02 g |
Tuky | 17,45 g |
– nasycené | 10,90 g |
– nenasycené | 5,53 g |
–– mononenasycené | 4,76 g |
–– polynenasycené | 0,77 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 11,54 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 39,13 g |
– cukry | 28,39 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší batát (nebo 1/2 velkého) | Batáty neloupané | |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
černé olivy (dobrovolné, já jsem do 1 quesadilly olivy dala a do druhé ne) | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 polévková lžíce posekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
posekané listy z jedné menší snítky snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 stroužky 1 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
Cheddar | Čedar | |
4 4 tortilly | Tortilla pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku prolisované | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 9 g |
trocha trocha sušeného medvědího česneku (spíše na efekt) | Česnek medvědí sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |