Nutriční hodnoty (Italské těsto na pizzu 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 688 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,43 g |
Tuky | 7,52 g |
– nasycené | 1,51 g |
– nenasycené | 4,51 g |
–– mononenasycené | 0,76 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 11,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 273,83 g |
– cukry | 18,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g Mouka na pizzu nebo Zlatka na pečení | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
125 g 125 g hladké mouky (nejlépe 00) | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
250 g 250 g vody (raději ji zvažte, je to přesnější) | Voda | 250 ml |
2 g 2 g droždí (ano, opravdu jen dva gramy) | Droždí pekařské lisované | 2 g |
1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 kávová lžička soli | Sůl mořská | |
Na pizzu sugo - viz poznámka, náplň dle uvážení | Sugo | |
malá rajčátka | Rajče červené čerstvé | |
rukola | Rukola čerstvá | |
mozzarella | Mozzarella kravská | |