Nutriční hodnoty (Opilá štola)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 568 kJ / 4 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 77,20 g |
Tuky | 186,25 g |
– nasycené | 87,52 g |
– nenasycené | 92,70 g |
–– mononenasycené | 64,83 g |
–– polynenasycené | 27,87 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 43,36 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 536,33 g |
– cukry | 226,54 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
42 g 42 g čerstvých kvasnic | Droždí pekařské lisované | 42 g |
1 láhev 1 láhev bílého vína | Víno bílé suché | 700 ml |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
150 g 150 g změklého másla | Máslo kravské | 150 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g rozinek | Rozinky | 200 g |
100 g 100 g hrubě sekaných loupaných mandlí | Mandle loupané | 100 g |
120 g 120 g (nebo více) marcipánu | ||
práškový cukr na obalení štoly | Cukr bílý |