Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 965 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
Tuky | 2,31 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,42 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 31,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,75 g |
Sůl | 9,18 g |
Sacharidy | 27,71 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
3 3 velké snítky rozmarýnu i s dřevnatým stonkem | Rozmarýn sušený | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
50 ml 50 ml vody + vývar z jazyků | Vývar hovězí | 50 ml |
1 1 kostku kvalitního zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | |
1 1 velkou mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 silnější plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř na dochucení | Pepř černý mletý | |
plátek plátek másla na zjemnění | Máslo kravské |