Nutriční hodnoty (Sirky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 788 kJ / 2 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,60 g |
Tuky | 167,83 g |
– nasycené | 35,11 g |
– nenasycené | 122,24 g |
–– mononenasycené | 65,55 g |
–– polynenasycené | 56,69 g |
––– omega 3 | 6,52 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 223,15 g |
– cukry | 35,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
30 g 30 g cukr moučka | Cukr bílý | 30 g |
200 g 200 g tuku na pečení | Margarín | 200 g |
60 g 60 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 60 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
čokoláda (nebo čokoládová poleva) | Čokoláda mléčná 30% |