Nutriční hodnoty (Hovězí v pepřové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 110 kJ / 2 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 330,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 110,67 g |
– nasycené | 63,03 g |
– nenasycené | 42,08 g |
–– mononenasycené | 34,67 g |
–– polynenasycené | 7,41 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 20,93 g |
– cukry | 13,40 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hovězí loupané plece | Hovězí plec | 1500 g |
0,5 0,5 kávové lžičky čerstvého mletého pepře 4 barev | Pepř černý mletý | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 litr 1 litr hovězího vývaru (z hovězích kostí) | Vývar hovězí | 1000 ml |
2 dl 2 dl smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
řepkový olej | Olej řepkový | |
máslová jíška | Jíška máslová |