Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí v pepřové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie10 110 kJ /
2 416 kcal
Bílkoviny332,33 g
– z toho živočišné bílkoviny330,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky110,67 g
– nasycené63,03 g
– nenasycené42,08 g
–– mononenasycené34,67 g
–– polynenasycené7,41 g
––– omega 31,08 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,20 g
Sacharidy20,93 g
– cukry13,40 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hovězí loupané plece Hovězí plec 1500 g
0,5 0,5 kávové lžičky čerstvého mletého pepře 4 barev Pepř černý mletý
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1 litr 1 litr hovězího vývaru (z hovězích kostí) Vývar hovězí 1000 ml
2 dl 2 dl smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 200 ml
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
řepkový olej Olej řepkový
máslová jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.