Nutriční hodnoty (Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,78 g |
Tuky | 9,24 g |
– nasycené | 3,04 g |
– nenasycené | 6,18 g |
–– mononenasycené | 3,99 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 4,20 g |
– cukry | 3,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové sleziny (asi 1 větší kus) | Slezina vepřová | 300 g |
60 60 g eidam nakrájený na delší špalíčky | Sýr kravský tvrdý 30% | |
50 50 g špek nakrájený na delší špalíčky | Špek | |
60 g 60 g masitá paprika nakrájená na delší proužky | Paprika červená čerstvá | 60 g |
lahůdková cibulka podélně rozkrojená | Cibulka jarní čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej nebo sádlo na smažení | Olej řepkový | |
3 3 silnější párátka, nebo menší špejličky |