Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 434 kJ /
343 kcal
Bílkoviny5,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,28 g
Tuky3,54 g
– nasycené0,44 g
– nenasycené3,08 g
–– mononenasycené1,88 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,60 g
Sacharidy63,65 g
– cukry37,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
černé pivo (dle potřeby) Pivo tmavé 10ᵒ
150 ml 150 ml 10° černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 150 ml
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
čerstvý zázvor asi 2 cm Zázvor čerstvý
4 lžíce 4 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 60 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.