Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opičí bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 636 kJ /
3 737 kcal
Bílkoviny69,95 g
– z toho živočišné bílkoviny12,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky171,16 g
– nasycené86,55 g
– nenasycené79,08 g
–– mononenasycené58,52 g
–– polynenasycené20,56 g
––– omega 30,69 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy458,70 g
– cukry167,80 g
––– laktóza5,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
špetka špetka soli Sůl mořská
15 g 15 g kvasnic Droždí pekařské lisované 15 g
40 g 40 g cukru krupice Cukr bílý 40 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
110 g 110 g třtinového cukru Cukr třtinový 110 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 1 rovná lžička skořice Skořice ceylonská
70 g 70 g oloupaných nasekaných mandlí Mandle loupané 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.