Nutriční hodnoty (Daňčí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 532 kJ / 2 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,55 g |
Tuky | 191,29 g |
– nasycené | 91,99 g |
– nenasycené | 97,10 g |
–– mononenasycené | 78,80 g |
–– polynenasycené | 18,30 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 30,55 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,08 g |
Sacharidy | 48,04 g |
– cukry | 15,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g daňčího masa | Daněk kýta | 600 g |
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 kus 1 kus celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1 kousek 1 kousek skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 badyán | Badyán | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
1/3 l 1/3 l červeného vína | Víno červené suché | 333.3333432674408 ml |
vývar | Vývar masový | |
brusinkový kompot | Brusinky zavařené | |
třešňová marmeláda | Marmeláda třešňová | |
20 g 20 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |