Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Daňčí ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 532 kJ /
2 756 kcal
Bílkoviny144,05 g
– z toho živočišné bílkoviny131,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,55 g
Tuky191,29 g
– nasycené91,99 g
– nenasycené97,10 g
–– mononenasycené78,80 g
–– polynenasycené18,30 g
––– omega 30,40 g
Vláknina30,55 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 2,51 g
Sůl6,08 g
Sacharidy48,04 g
– cukry15,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g daňčího masa Daněk kýta 600 g
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kus 1 kus celeru Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 hřebíčky Hřebíček
1 kousek 1 kousek skořice Skořice ceylonská
1 1 badyán Badyán
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
1/3 l 1/3 l červeného vína Víno červené suché 333.3333432674408 ml
vývar Vývar masový
brusinkový kompot Brusinky zavařené
třešňová marmeláda Marmeláda třešňová
20 g 20 g mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.