Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý pstruh)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 012 kJ /
959 kcal
Bílkoviny20,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,80 g
Tuky17,98 g
– nasycené10,78 g
– nenasycené5,85 g
–– mononenasycené5,28 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,16 g
Vláknina23,38 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy166,66 g
– cukry10,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruzi Pstruh
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g
1 lžička 1 lžička provensálského koření Provensálské koření 5 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
máslo Máslo kravské
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.