Nutriční hodnoty (Jednoduchý pstruh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
Tuky | 17,98 g |
– nasycené | 10,78 g |
– nenasycené | 5,85 g |
–– mononenasycené | 5,28 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,66 g |
– cukry | 10,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruzi | Pstruh | |
2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
máslo | Máslo kravské | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |