Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s chřestem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 312 kJ /
314 kcal
Bílkoviny57,00 g
– z toho živočišné bílkoviny57,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky9,50 g
– nasycené2,28 g
– nenasycené4,83 g
–– mononenasycené4,20 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vepřové panenky Vepřová panenka 250 g
2 2 větší plátky kvalitní šunky Šunka vepřová vařená
dijonská hořčice Hořčice dijonská
1 kus 1 kus sterilizovaného chřestu ve slaném nálevu Chřest zelený čerstvý
mrkev rozkrojená na čtvrtky Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.