Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s chřestem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 312 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,50 g |
– nasycené | 2,28 g |
– nenasycené | 4,83 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 250 g |
2 2 větší plátky kvalitní šunky | Šunka vepřová vařená | |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
1 kus 1 kus sterilizovaného chřestu ve slaném nálevu | Chřest zelený čerstvý | |
mrkev rozkrojená na čtvrtky | Mrkev čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |